Heel de middag op bed

Vanmorgen ging het goed. Ik werd om 7 uur wakker en was om 8u30 al in de winkel te vinden. Ik was lopend gegaan omdat het lekker weer is en ik wilde even actief zijn. Ik ben bij de Albert Heijn geweest, Kruidvat en de Hema. Natuurlijk weer veel te veel geld uitgegeven.

Rond 11 uur kreeg ik een zwaar hoofd en zag ik het niet meer zitten. Zag op tegen de rest van de dag. Ik ben op balkon gaan zitten met de hoop dat de buitenlucht mij goed zal doen, maar helaas. Omdat ik me nog steeds rot voelde ben ik mijn bed in gedoken en in slaap gevallen. Om 16 uur werd ik wakker gebeld door een maatje. Het duurde lang voor ik goed wakker was. Eigenlijk ben ik nu nog niet helemaal goed wakker.

Straks eten, maar ik heb helemaal geen honger of trek. Toch ga ik wel eten, maar gewoon wat later. Ik zie op tegen de avond. Heb genoeg te doen, maar nergens zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *