Koffie

Omdat ik al twee weken diarree had ging ik onderzoeken of het door mijn koffie gebruik kwam. De afgelopen vier dagen heb ik alleen cafeïne vrije koffie gedronken. Gister had ik nog diarree, maar vandaag eindelijk niet.

Mijn stemming en energie waren ver te zoeken. Ik was somber en erg moe. Vanavond ging ik kijken of een normale koffie zou helpen met de hoop geen diarree te krijgen. Na het eerste kopje echte koffie voelde ik mij energieker en vrolijker. Gelukkig geen diarree waardoor ik later nog een tweede bakje aandurfde omdat ik weer moe en somber werd. Ook toen werd ik weer vrolijk en fitter.

Wat koffie al niet met je kan doen! Ik heb besloten wel minder koffie te gaan drinken met cafeïne en wat meer cafeïne vrije, maar als ik merk dat ik futloos word neem ik een echte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *