Goed gevulde dag

Vannacht heb ik erg slecht geslapen. Om 4 uur besloot ik er maar uit te gaan. Ik was meteen fit en goed wakker. Rond 6 uur ben ik gaan douchen en heb ik een banaan gegeten en rond 8 uur was mijn hulp er. We hebben samen het huishouden gedaan.

Toen ze weg was heb ik wat telefoontjes gepleegd en geluncht. Om één uur stond de taxi voor de deur om iemand te gaan bezoeken die nog in de kliniek zit waar ik opgenomen was. We hebben er een gezellige middag van gemaakt en om half zes was ik weer thuis.

In mijn brievenbus lag een rekening die ik moest declareren bij mijn zorgverzekeraar. Tegenwoordig kan dat online. Reuze makkelijk als je scanner werkt. Na een half uur had ik hem aan de praat en de rekening ingediend en kon ik eindelijk gaan eten.

Na het eten heb ik een wasje in de droger gedaan die ik ’s morgens had gewassen.

Morgen geven ze regen op. Morgen is eigenlijk boodschappen dag. Ik besloot toch maar om nu te gaan en ben naar de Lidl gelopen. Iets over achten was ik weer thuis en nu ga ik nergens meer heen. Heb een muziekje aanstaan en heel misschien ga ik nog even tv kijken, maar denk het niet. Bevalt me wel zo. Even bijkomen van de dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *