Opname

Nou… die maandag is mijn behandelaar dus langs geweest en de dag erop zat ik in een kliniek van de GGZ. Ik heb er in totaal 5 weken gezeten. Het was mijn eerste opname. Al snel startte we met antidepressiva; Venlafaxine. Ik zit nu op 150mg en heb zelf het idee dat dat wel de goeie dosis is. Ik heb geen bijwerkingen en ben niet meer depressief.

Sinds ik terug ben van de opname heb ik het druk. Allemaal vrienden en kennissen die me graag willen zien en mn huisje op orde zien te krijgen. Uiteraard krijgen mijn katjes ook veel aandacht. Bovendien verzorg ik mezelf beter. Draag zelfs en beetje make-up.

Qua ritme en structuur probeer ik die van de kliniek vast te houden. Het lukt me niet elke dag, maar over het algemeen lukt het me wel. Vooral de tijden om te eten gaan goed. Het voortzetten van het wandelen is nog niet gelukt. Maar ja… niet alles kan in 1x.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *