Ik drink wat thee

Wat moet je doen als je heel vroeg wakker word? Juist… je begint met een bak koffie en daarna drink je liters thee! Wat moet je anders? De tv is ook niks zo vroeg. De radio staat wel aan en mn katjes zijn in de weer. De oudste heeft net gegeten dus die ligt te slapen.

Het is nu wachten tot de winkels open gaan. Kan ik eindelijk boodschappen doen. Ik ga alleen even naar de Albert Heijn. Misschien ga ik wel door naar een vriendin. Kijken of ze al wakker is.

Vanmiddag zou een vriend langs komen, maar omdat hij gister ziek geworden is twijfel ik o dat wel doorgaat. Hij wil wel dolgraag komen. Als hij mij maar niet aan staakt.

Nou ik ga nog een bakkie thee inschenken. Ik wens iedereen een fijne dag toe en uiteraard nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *