Bewogen dagen

Maandag middag ben ik lopend naar de winkel geweest voor bananen en daarna doorgelopen naar de inloop waar ik tot bijna het einde ben geweest. Het was er niet druk, maar wel gezellig. Met donker ben ik naar huis gelopen.

Dinsdag ben ik op de fiets boodschappen wezen doen en heb ik ff gestofzuigd. ’s Middags is er een vriend op bezoek geweest. We hebben even bijgekletst en toen ging de tv aan en hebben we de serie Flodder gekeken. Na het avond eten ben ik in mijn auto gestapt en ben ik bij mn broer op visite geweest. Ik ging niet al te laat naar huis want wilde op tijd naar bed, omdat ik de volgende morgen vroeg op moest.

Vanmorgen ben ik bij de dokter geweest voor controle van mijn spiraaltje. Alles was goed. Daarna ben ik op de fiets door gegaan naar de Lidl voor boodschappen.

In de middag kwam een vriendin langs en ze is blijven eten. We hebben gezellig zitten kletsen en ’s avonds ging ze weer naar huis.

Het waren een paar bewogen dagen. Het heeft me wel goed gedaan en ik zie het weer helemaal zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *