Lang geslapen

Afgelopen nacht heb ik bijna de klok rond geslapen. Ik werd wakker met migraine flitsen en helse pijn in mn darmen. Na een flinke wc bezoek bleef de pijn. Ik ben ook bijna over mn nek gegaan. Omdat de pijn in mn darmen niet te harden was had ik paracetamol ingenomen en naar mijn idee hielp dat wel.

’s Middags ben ik ff naar Dirk vd Broek gelopen voor schoonmaakmiddelen en koffie. Thuis op mn gemakkie omgekleed en mn ogen opgemaakt. Dat had ik al jaren niet meer gedaan hihi. Daarna wat gegeten en door naar de verjaardag van mn schoonzusje. Het was erg gezellig en ik was om 00:15 ongeveer weer thuis. Nu moet ik nog gaan slapen, maar ben nog helemaal niet moe dus ik kijk wel hoe laat mn bed mij gaat zien en hoe laat ik straks weer wakker word. Ik heb toch geen plannen en ze geven rot weer op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *