Dipje

Vandaag zit ik in een dipje. Voel me raar in mn hoofd en heb veel op bed gelegen. Vanavond ging ik nog ff op visite, maar ging vroeg weg omdat ik me niet lekker voelde. Ik denk dat het dipje voortkomt uit het gevoel van eenzaamheid. Gister en vandaag voel ik mij eenzaam. Er is ook niks te doen in de buurt. Heb wel gewoon mn boodschappen gedaan en gister nog ff naar de inloop geweest.

Morgen is ook een dag waarop ik niks heb en alleen de winkels open zijn. Ik hoop wel dat ik me beter in mn hoofd voel. Dan kan ik nog wel op visite gaan bij iemand.

2 thoughts on “Dipje”

  1. Hey herkenbaar. Ik voel mij ook eenzaam. En ben 24. Zou het je leuk lijken om te mailen? Ik hoor het wel 🙂

    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *