Spiraaltje of niet?

Gister ben ik bij de dokter geweest omdat ik altijd zoveel buik en hoofdpijn heb als ik ongesteld ben. De pil die ik nu slik mag ik 3 maanden doorslikken dus dat zal al wat schelen. Maar met een spiraaltje schijn je minder tot niet te bloeden dus moet ik er over nadenken om een spiraaltje te nemen.

Ik moet me er nog in verdiepen. Een vriendin heeft ook ooit een spiraaltje gehad en dat was één en al gedonder. Maar de dokter zei ook dat je altijd de slechte verhalen hoor en nooit de goeie. Verder ken ik niemand met een spiraaltje dus ken ook geen goed verhaal.

Vandaag ben ik weer begonnen met mn pil na de stopweek. Het spiraaltje moet tijdens de stopweek ingebracht worden, dus ik heb 3 maanden de tijd om erover na te denken. Ik denk wel dat ik het ga doen. Minder tot niet bloeden lijkt me heerlijk. Ik vraag me alleen af of je het bloeden voel aankomen. Lijkt me zo lullig als je net bij iemand op visite ben en je bloed op de bank.

Gelukkig heb ik vandaag nog geen last gehad. Werd wel wakker met koppijn, maar heb toen meteen wat gegeten en een pijnstiller die ik van de dokter had gekregen ingenomen. Ik bloed nog nauwelijks, dus denk dat ik nu die pillen niet meer hoef te slikken. Denk dat het over is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *