Eenzame ik

Het is leuk om uit een dipje te zijn, maar dan slaat de eenzaamheid weer toe. Gister was er molen markt en was het de laatste dag dat de molens verlicht waren. Graag had ik fotoos gaan maken, maar ik zag het niet zitten om alleen de donkere paden te bewandelen. Niemand wil of niemand kon mee. Ik ben dus niet geweest en heb dus ook geen foto van een verlichte molen.

Vandaag was er een festival in Rotterdam waar ik graag heen wilde. Maar…. dan moest ik alleen geen want niemand had zin of tijd. Alleen zag ik niet zitten en ben dus ook daar niet heen geweest.

Soms wou ik dat ik weer een relatie had. Maar ja… dat brengt ook weer een hoop met zich mee waar ik niet op zit te wachten. Op dezer dagen mis ik echt een maatje. Iemand waarmee je alles doet.

Wel ben ik er in mn uppie op uit gegaan. Even naar de winkels geweest vanmiddag en twee radlers en een tosti gegeten op een terras. Het was lekker weer dus ik kon er wel een beetje van genieten, maar… ik was alleen.

Vanavond ben ik lopend naar een vriendin geweest. De heen weg was wel lekker en ik hoopte een leuke foto te kunnen maken maar ik zag niks. Bij haar even lekker gekletst. Ik heb het niet over mijn eenzame gevoel gehad hoor. Wel dat ik ervan baalde dat niemand met mij mee wilde naar dat festival. Het was wel even gezellig, maar toen ik naar huis liep in het donker sloeg het eenzame gevoel weer toe. Ze vroeg of ik morgen weer langs wilde komen, maar dat weet ik nog niet. We hebben alles wel gezegd vanavond.

Morgen heb ik geen plannen. Misschien dan langs die vriendin, maar wordt ook eens tijd dat ik wat in huis ga doen. Al met al zit ik niet lekker in mn vel en kan het huishouden niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *