Wat een nacht

In de eerste instantie hielden muggen mij wakker. Daarna het slaap gebrek. Maar ja… wat wil je… overdag heb ik veel geslapen.

Het is nu 6:30 en heb besloten niet meer te gaan proberen te slapen. Uiteraard met de hoop dat ik komende nacht wel goed slaap. Vanacht heb ik misschien maar twee uurtjes geslapen. Ik werd ook niet suf van mijn medicatie helaas. Normaal wel.

Ik heb niet veel in de planning voor vandaag. Vanmiddag komen ze kattenvoer brengen en in de ochtend wil ik de kattenbakken doen, afwassen en stofzuigen. Eind van de middag even voor taxi spelen voor mijn broer. Vanavond word het weer tijd om een bezoekje te brengen aan een vriendin, maar ik kijk nog even hoe ik me voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *